با سلام خدمت اساتيد گرامي يه 3110 اوردن وقتي روشن ميكني ديگه كار نميكنه هنگ ميكنه ممنون ميشم راهنماي كنيد
با سلام خدمت اساتيد گرامي يه 3110 اوردن وقتي روشن ميكني ديگه كار نميكنه هنگ ميكنه ممنون ميشم راهنماي كنيد
ویرایش توسط IR@N_M0B!LE : 02-13-2011 در ساعت 01:03 PM دلیل: عنوان نامفهوم
دوست عزیز اول گوشی رو فلش بکن
فلش كردم جواب نداد سرويسم كردم فرقي نكرد
نوشته اصلی توسط rashil [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
لاگ اینفو از گوشی ارسال کنید تا بهتر بررسی بشه ولی من فکر میکنم سخت افزاری باشه
از این پس در انتخاب عنوان خودتون دقت بیشتری کنیدو اطلاعات کاملی نسیبت به مشگل خودتون بدید
عنوان شما ویرایش شد
موفق باشید
سوالات خود را در بخش مربوطه باعنوان و اطلاعات مناسب مطرح كنيد در اولين فرصت جواب داده خواهد شد.( به خاطر شروع درس ها كمتر پيام خصوصي رو چك ميكنم)
بهترين فلشر نوكيا؟!
"فونيكس"
بهترين فلشر سامسونگ؟!
"دانلودر+ufs"
بهترين فلشر چيني؟!
"دراگون"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اگر ميخواهي در زندگي دوستان وفادار و ياران غم خار داشته باشيد كم وخيلي سخت با مردم دوست شويد((هرشل))
!========================================!
HOSEINGILBERT@YAHOO.COM
M-GSM (02-13-2011)
دوست عزیز ابتدا رتو بعد تاهوا رو ریبال کن
آیا گوشی وارد منو میشود و سپس گوشی هنگ میکند در غیر این صورت شما باید بخش صفحه کلید رو بررسی نمایید مخصوصا کلیدهای ولوم های up و down و کلید پاور یا آیسی صفحه کلید
اعلام نتیجه فراموش نشه
موفق باشید
rashil (02-15-2011)
باسلام من یه دونه داشتم که با ورژن 62 جف فلش کردم جواب داد
با تشكر از راهنمايي همه عزيزان با تعويض ic كي پد مشكل حل شد
با تشکر از اعلام نتیجه شما دوست عزیزنوشته اصلی توسط rashil [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
پست اعلام نتیجه شده و بسته شد
سوالات خود را در بخش مربوطه باعنوان و اطلاعات مناسب مطرح كنيد در اولين فرصت جواب داده خواهد شد.( به خاطر شروع درس ها كمتر پيام خصوصي رو چك ميكنم)
بهترين فلشر نوكيا؟!
"فونيكس"
بهترين فلشر سامسونگ؟!
"دانلودر+ufs"
بهترين فلشر چيني؟!
"دراگون"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اگر ميخواهي در زندگي دوستان وفادار و ياران غم خار داشته باشيد كم وخيلي سخت با مردم دوست شويد((هرشل))
!========================================!
HOSEINGILBERT@YAHOO.COM