سلامنوشته اصلی توسط auoob90 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
شما با mx اینفو قرار دهید تا دوستان بهتر بتونند راهنماییتون کنند.[/B][/B]
سلامنوشته اصلی توسط auoob90 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
شما با mx اینفو قرار دهید تا دوستان بهتر بتونند راهنماییتون کنند.[/B][/B]
نوشته اصلی توسط hamed_0915 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
دوست عزیز چه ربطی داره شما هم یه چیزی یاد گرفتی ها؟؟
مشکل گوشی دوست ما صد در صد نرم افزاری میگه گوشی نو شما میگه گوشی آب خورده اینجوری میشه؟؟؟ شما باید واسه پست بیشتذ دادن دقت کنی که صورت مسله رو بخونی
نوشته اصلی توسط hamed_0915 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
دوست عزیز لطفا در دادن پست هاتون دقت کنید
در ضمن این انجمن مدیر داره واگه کسی تخلفی کنه باها ش برخود میشه;)
ASG GSM (11-16-2010), HOSSEIN RACER (11-17-2010), IR@N_M0B!LE (11-16-2010), S@BER__N@SRY (11-17-2010), TNT gsm (11-16-2010)
چشم -از همه دوستان وراه نمايي شون ممنون-ورژنش بالا بود -باورژن بالا وراهنمايي دوستان درست شد-سپاس گزارم
S@BER__N@SRY (11-17-2010)
نوشته اصلی توسط auoob90 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
خب خدار و شکر که گره از کار کسی باز شد:71:
ممنون که اعلام نتیجه کردی ولی شما میتونستین به جای اینکه تو پست تشکر کردین از بچه هایی که مستحق تشکر بودن راهنمایی مفید کردن کلید تشکر رو میزدین ااصلا منظورم با خودم نیست چون من کار زیادی نکردم زحمت اصلی و بقیه بچه هاکشیدن. تا هم اونا دلگرم میشدن هم شما پست بد نمیدادین
به هر حال من از جهت راهنمایی گفتم تو پست های بعدیتون
همیشه موفق باشین
معني تازه وارد همينه ديگه-
ویرایش توسط auoob90 : 11-16-2010 در ساعت 07:47 PM
نوشته اصلی توسط auoob90 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
:113:
ای بابا شکسته نفسی میکنین من همه بچه هاتازه وارد ترم با امید به خدا با فعالیت و پیگیری مطالب و پست های این سایت روز به روز بر دانشتون افزوده میشه
با امید به آنروز
HOSSEIN RACER (11-17-2010), S@BER__N@SRY (11-17-2010)