اقا رو n880 جواب داده؟؟؟
اقا رو n880 جواب داده؟؟؟
GSM@SERVER (05-10-2011)
بله
من تست کرده و جواب هم گرفتم.
اگر این فایل جواب نداد ایراد سخت افزاری است.
GSM@SERVER (05-10-2011), موبایل شماتیک (11-03-2010)
اینم اینفو از برند سخت افزاری و نرم افزاری این مدل از K900+
Target code:=(6225) HW(8A05)SW(8A00)
Nor Flash dev code=00900030000 0000
NorFlash Size=0x01000000(16M)
NorFlash:(TOSHIBA) TC58FVMVTDD
از اساتید خواهش میکنم که این فایل را برای دانلود در این بخش قرار دهند چون نیاز مبرم به این فایل دارم باتشکر از مدیر سایت
GSM@SERVER (05-10-2011)
سلام من خودم تا الان هیچ وقت مشکلی با این گوشی ها نداشتم حتی بعضی وقتها بکاپ هم نگرفته وفرمت کردم ولی گوشی امرجنسی نشد به 2 دلیل
1.قبل از فلش کردن یک عدد سیم کارت درون گوشی میگذارم وبا آن فلش مینماییم
2.آدرس فرمت را به صورت دستی وارد می نماییم باز مشکل پیش نمی آید
GSM@SERVER (05-10-2011)
GSM@SERVER (05-10-2011)
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من هم فایل فلش k1000 با سی پی یو 6253 رو می خوام چون بعد از فرمت emergensi میزنه و انتنش پریده در ضمن من با دراگون زدمش اگر لطف کنید برای دراگون م بذارید ممنون می شم
دوست عزیز اگر می شه توضیح بدید چطور به صورت دستی ادرس را وارد می کنید من دراگون دارم اگه با اون توضیح بدید ممنون می شم
نوشته اصلی توسط morteza_ak [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
سلام!نوشته اصلی توسط morteza_ak [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
این فایل های ورژن بندی هست ! گوشی های با cpu mtk اغلب بعد از فلش یا فرمت با این مشگل مواجه میشوند که حتما قبل از فلش هم از فایل فلش و هم از بخش انتن بکاپ باید گرفته باشید و متاستفانه شما این کارو نکردی !این فایل ها هم روی بیشتر گوشی ها جواب نمیده با صفحه سفید میمونه یا اینکه خاموش کلی میشه!
فعلا تنها راه استفاده از باکس infinityهست به وسیله این باکس ناحیه اسیب دیده را میتوانید ترمیم کنید!
موفق باشید!!!
ویرایش توسط IR@N_M0B!LE : 10-06-2011 در ساعت 06:19 PM
سوالات خود را در بخش مربوطه باعنوان و اطلاعات مناسب مطرح كنيد در اولين فرصت جواب داده خواهد شد.( به خاطر شروع درس ها كمتر پيام خصوصي رو چك ميكنم)
بهترين فلشر نوكيا؟!
"فونيكس"
بهترين فلشر سامسونگ؟!
"دانلودر+ufs"
بهترين فلشر چيني؟!
"دراگون"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اگر ميخواهي در زندگي دوستان وفادار و ياران غم خار داشته باشيد كم وخيلي سخت با مردم دوست شويد((هرشل))
!========================================!
HOSEINGILBERT@YAHOO.COM
JAVANMARD (10-06-2011)