من به ايشون حق مي دم . بعضي ها تو سايت فقط مي خوان اذيت كنن . از مدير كل سايت مي خوام با اين افراد برخورد جدي كنن .فقط تحريم كافي نيست .
من به ايشون حق مي دم . بعضي ها تو سايت فقط مي خوان اذيت كنن . از مدير كل سايت مي خوام با اين افراد برخورد جدي كنن .فقط تحريم كافي نيست .
heanry (08-23-2010), mohammad-s (08-22-2010), امین عرب (08-22-2010)
از خانم صالحي هم خواهش دارم اينقد گير به همه ندن .شما كه ناظر انجمن نيستيد . هر كسي تخصصي داره .همه هر چيزي رو نمي دونن .خواهشن در حيطه تخصص خودتون نظر بديد.
امین عرب (08-22-2010)
من هم با خانم صالحی موافق هستم و این جواب رو به جناب آقای رمضانی میدم
دست به دست هم دهیم ........
من با این که از ارسالی های آقای رمضانی هنوز استفاده ای نکرده ام اما از ترک این چنین اعضای پر کار تر از خودم دل گیر میشم
امیدوارم بتونیم در تصمیم آقای رمضانی تغیر ایجاد کنیم
heanry (08-23-2010), خانم سانیا صالحی (08-23-2010)
سلام دیگر به همه عزیزان
دنیای مجازی زمانی برای کسی معنی و مفهومی دارد که هدفی داشته باشد
یک نفر هدفش این است که کاربران را اذیت کند
یک نفر هدفش کمک به کاربر است
یک نفر هدفش رسیدن به درجه و رتبه است
یک نفر هدفش تبلیغ است
یک نفر هدفش پول درآوردن است
یک نفر هدفش اطلاع رسانی است
اما اگر کسی هدفی نداشته باشد مطمئن هستم که روزی شکست می خورد
رسیدن به هدف در دنیای مجازی مفهوم خیلی خوبی دارد
آقای رمضانی دنیای مجازی مثل دنیای حقیقی یک نوع تجربه است امیدوارم در کنار همه عزیزان تجربه خوبی را بدست آورده باشید
به امید دیدار آقای رضا رمضانی
Administrator (08-24-2010), basasa (08-25-2010), REZARAMEZANI (08-24-2010), shadow (08-24-2010), موبایل شماتیک (08-24-2010), بابک11 (08-25-2010)
با سلام
ديدم آقاي رمضاني از دنياي مجازي خداحافظي كرده است .
اگر بخواهيم فقط بصورت انفرادي جوابگو همه كاربران در دنياي مجازي باشيم از اين دنيا زده خواهيم شد
اينها به كنار وقتي پيشكسوتان تعمييرات ، شما كه سابقه بالائي در تعمييرات داريد ببره زير سوال ديگه نمي توني تحمل كني ( خيلي زور داره )
جواب اين زورگوئي ها :
1) خداحافظي براي هميشه
يا
2) فعاليت مكرر براي نشاندن پيشكسوتان سرجاي خودشان
يا
3) بي محلي - بي اعتنائي به اظهارات پيشكسوتان
يا
4) استفاده از فرصت مناسب براي حال گيري پيشكسوتان
آقاي رمضاني از مورد اول استفاده كرد شما از چه موردي استفاده مي كنيد
خانم سانیا صالحی (02-16-2011)
تاپيك به اندازه ي كافي به حاشيه كشيده شده است
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بسته شد [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
ویرایش توسط HOSSEIN RACER : 01-20-2011 در ساعت 02:40 PM