فکر نمیکنم این مدل فارسی داشته باشه....!
فکر نمیکنم این مدل فارسی داشته باشه....!
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
=======================================
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] (حتماً مطالعه فرمائید)
=======================================لینک های ورودی دیگر ما: [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] و [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
(
نمیگوئیم بهترین هستیم ولی خوشحالیم که بهترینها را در کنار خود داریم...!
.*´¨)
.¸.•.¸.•*´¨) .....¸.•*¨)........
(¸.•´...[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]..(¸.•*´¨)
............(¸.•´...............(¸.•´*¨`)
برای اطلاع رسانی سریع انجمن آیدی زیر را Add کنید
(( یک ذهن ضعیف مانند یک میکروسکوپ است که حقایق بسیار ریز را بزرگ نمایی میکند ولی حقایق بزرگ را نمی بیند ))
فایل فلش فارسی رو هم برام بزارید ممنوننوشته اصلی توسط 9vinertebat2002 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
mamadoo (06-22-2010)
این مدل گوشی فارسی نداره دوست عزیز
سامی (06-22-2010)
سلام من تازه وارد سایت شدم میشه یه توضیح کامل راجبه مولتی لودر ها به من بدید و اینکه چنتا گوشیه سامسونگ رو میشه باهاش فلش یا فارسی کرد واقعا ممنون میشم چون تازه تعمیرات موبایل باز کردم ممنونم اینم میلمه کمکم کنیدali_fizik_2006@yahoo,.com
بعضی گوشیهای سامسونگ به هر دلیلی با باکس فلش نمیشن، دانلودرها برنامه هایی هستن سازگار با سری و پردازنده هر مدل گوشی که عملیات فلش گوشی رو به عهده دارن.نوشته اصلی توسط ali shaparak [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
Administrator (01-01-2012)