با تشکر ولی این راه حل هیچ ارتباطی به مشکل من ندارد ظاهرا باید 72 ساعت صبر کنم و مجدد آپدیت کنمنوشته اصلی توسط خانم سانیا صالحی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
با تشکر ولی این راه حل هیچ ارتباطی به مشکل من ندارد ظاهرا باید 72 ساعت صبر کنم و مجدد آپدیت کنمنوشته اصلی توسط خانم سانیا صالحی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
اگر بعد از 72 ساعت باز هم نشد بيخيال اين قطعه بشيد .من هم دقيقا اين مشكل رو داشتم قطعه قديمي بود هر كاري كردم نشد 2 هفته با ترفندهاي مختلف باهاش ور رفتم .اخرش هم مجبور شدم يكي بخرم .
هم اكنون در بخش ويژه ميهن عضو شويد.دسترسي به تمام بخشهاي انجمن
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
نميگوييم بهترين هستيم ولي خوشحاليم كه بهترينها را در كنار خود داريم.
emergency_mobile (05-31-2011), موبایل شماتیک (05-30-2011)
قطعه hwk قدیمی نیست روی باکس ufshwk شرکت GPG نصب بوده حالا خود باکس مشکل پیدا کرد من hwk را روی یه باکس قدیمی نصب کردم. چون 5 بار پشت سر هم از گزینه آپدیت استفاده کردم به مدت 24 تا 72 ساعت مجاز به استفاده از این گزینه نیستم(قبلا هم با این مشکل مواجه بودم و حل شده بود)
بعد از گذشت 48 ساعت آپدیت شد هیچی باکسی سری اول نمیشه 7 سال داره کار می کنه gpg ufshwk یکسال هم کار نداد!!!
این هم لاگ آپدیت
Upgrade log:
---------- HWK Update Client v 2.2.0.0 ----------
---------- HWK upgrade started:2011/05/31 06:43:30 ب.ظ ----------
-- Target Id : 62 CF 1 10
-- UFSx Boot : UFxBoot V2.2 (c) SarasSoft 2003.
-- UFSx Firmw.: UFS_USB V2.8 (c) SarasSoft 2007.
-- UFSx S/N : *****
-- Features : 00000001
-- Licence 5 : True
-- UFSx Vendor: TORNADO
-- HWK ID : *****
-- HWK Status : 1, DL: 0
----------
Locating HWK Upgrade server...
HWK Upgrade server found!
Preparing connection to server...
Connecting to HWKUpgrade server...
Server connection successfully established.
Authenticating on server...
Authentication successfull.
Checking upgrade client version...
Your upgrade client is up-to-date.
Upgrading HWK...
HWK upgrade process completed.
---------- HWK upgrade finished:06:43:47 ب.ظ ----------
MiLaD GsM (05-31-2011), موبایل شماتیک (05-31-2011), خانم سانیا صالحی (05-31-2011)
اين مشكل به خاطر اينكه باكس تو هنوز اپديت نكردي
به تاریخ پست دقدت کن دوست مننوشته اصلی توسط saman_s200 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
![]()
سوالات خود را در بخش مربوطه باعنوان و اطلاعات مناسب مطرح كنيد در اولين فرصت جواب داده خواهد شد.( به خاطر شروع درس ها كمتر پيام خصوصي رو چك ميكنم)
بهترين فلشر نوكيا؟!
"فونيكس"
بهترين فلشر سامسونگ؟!
"دانلودر+ufs"
بهترين فلشر چيني؟!
"دراگون"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اگر ميخواهي در زندگي دوستان وفادار و ياران غم خار داشته باشيد كم وخيلي سخت با مردم دوست شويد((هرشل))
!========================================!
HOSEINGILBERT@YAHOO.COM