نوشته اصلی توسط nezar [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
تشکر از سخنان زیبای شما
نوشته اصلی توسط nezar [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
تشکر از سخنان زیبای شما
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
سلام دوستان اینم لینک فایلها
*ALIREZA* (05-22-2011)
پسوردش چیه![]()
دوستان گرامی پسورد رو بیخیال بشید samanh20m@yahoo.com این ایمیل یا ای دی منه بیایید من خود فایلها رو اونجا سند میکنم
واسه چی باید پسورد بیخیال شیم؟نوشته اصلی توسط samanboukani [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
میخواهید اد لیستاتونو زیاد کنید.
آخر و عاقبت کپی همینه دوست من.
ویرایش توسط ASG GSM : 05-22-2011 در ساعت 08:50 PM
irajafsary (05-24-2011), موبایل شماتیک (05-22-2011)
دوستان گرامی من اهل چت اینا نیستم نمیخوامم ادد کنید من ای دیمو دادم شما pm بدید منم فایلا رو میدمنوشته اصلی توسط Dead Man [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
mobili_927 (05-24-2011)
معلومه......نوشته اصلی توسط samanboukani [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
شما هنوز یاد نگرفتید که اگر خواستید مطلبی در سایت قرار دهید بی منت و چشم داشت در اختیار همه کاربران قرار دهید.
در ضمن اگر اشتباه نکنم این فایل ها قبلا در سایت موجود بود.
irajafsary (05-24-2011), Mobile Data (05-23-2011)
نوشته اصلی توسط samanboukani [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
كاربر گرامي اگه مي خواهيدديگران از تجربه شما استفاده كنند مطالب ويا فايلها رو در تاپيك قرار بدين در غير اينصورت تاپيك بسته خواهد شد.
هم اكنون در بخش ويژه ميهن عضو شويد.دسترسي به تمام بخشهاي انجمن
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
نميگوييم بهترين هستيم ولي خوشحاليم كه بهترينها را در كنار خود داريم.
ASG GSM (05-24-2011), irajafsary (05-24-2011), S@BER__N@SRY (05-23-2011)
ویرایش شده توسط مدیریت
--------------------------------------------------------------------------------------------
از قرار دادن لینک سایتهای دیگر خودداری کنید در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد .
ویرایش توسط samanboukani : 05-24-2011 در ساعت 07:36 PM
گاهی بعد از فلش با وجود انتخاب صحیح فایلها سریال شما به حالت 1234.... در می آید تنها به این دلیل است که mcu به درستی رایت نشده که در لاگ زیر به قسمت مورد نظر اشاره شده
مطمئنا اگر در مواقعی که سریال گوشی در اثر درست رایت نشدن mcu آسیب ببیند (سریال توسط فریمور شناسایی نشود) شما تنها با رایت mcu گوشی رو به حالت اول باز خواهید گرداند در غیر اینصورت فایلهای که دوستمون گذاشتند تاثیری نخواهد داشتCMT : Writing Hash CERT [ADA]
CMT : Writing Hash CERT [KEYS]
CMT : Writing Hash CERT [PRIMAPP]
CMT : Writing Hash CERT [RAP3NAND]
CMT : Writing Hash CERT [PASUBTOC]
CMT : Writing Hash CERT [PAPUBKEYS]
CMT : Writing Hash CERT [SOS*UPDAPP]
CMT : Writing Hash CERT [SOS*ENO]
CMT : Writing Hash CERT [SOS*DSP0]
CMT : Writing Hash CERT [SOS*ISASW]
CMT : Writing Hash CERT [SOS+CORE]
CMT : Writing Hash CERT [SOS+ROFS1]
...