صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Like Tree1Likes

موضوع: رفع مشکل بالا نیامدن n900 بدون فلش !!!!

ناظم انجمن JAVANMARD آواتار ها
    Thanks
    7,393
    My Mood
    Sarbezir

رفع مشکل بالا نیامدن n900 بدون فلش کامل !!!!

سلام دوستان
    شاید برای شما هم پیش اومده باشه که گوشی N900 میاد که به لوگوی نوکیا میمونه ویا تند تند ریست می کنه . اینجور موقع ها همه اولین پیشنهاد و راه حلی که دارن اینه که گوشی باید فلش بشه . فلش شدن گوشی هیچ مشکلی نداره ولی مشکل از اونجا شروع میشه که مشتری شما توی حافظه 32 گیگ این گوشی اطلاعات زیادی داره که مورد نیازش هست . به جاهای مختلف هم سر زده و همه بهش گفتن اگر میخوای گوشی درست بشه باید فلش بشه و همه اطلاعات شما هم پاک میشه

اما طبق آموزش امروز می تونید گوشی های N900 که مشکل بالا نیومدن دارن رو بدون فلش کردن و بدون از دست رفتن حتی 1 بایت از اطلاعات ، احیا کنید و گوشی به راحتی بالا بیاد

در این موارد که گوشی تند و تند ریست میشه یا روی لوگوی نوکیا گیر می کنه مشکل فقط به علت لود نشدن یا آسیب دیدن کرنل Omap ( کرنل اصلی نوکیا) است . با فلش کامل
    هم این کرنل مجددا ریخته میشه ولی شما کل اطلاعاتتون رو از دست می دید . ولی تفاوت روشی که بنده میگم با فلش کامل اینه که در این حالت فقط کرنل فلش میشه و اطلاعات و حافظه 32 گیگ شما پاک نمیشه

خوب شروع می کنیم :

توصیه و پیشنهاد من این است که برای این کار فقط و فقط ار ویندوز سون 32 بیت استفاده کنید

ابتدا شما به فلشر اختصاصی این سیستم عامل یعنی Maemo flasher 3.5 نیاز دارین که باید از سرور نوکیا دریافت کنید که من برای راحتی شما ، همین جا ضمیمه می کنم که دانلود کنید

حالا Maemo Flasher رو نصب کنید . این نرم افزار محیط گرافیکی نداره و باید دستورات رو از طریق داس یا همون cmd ویندوز انجام بدید

نگران نباشید کار خیلی ساده ای است .

من فرض رو بر این میذارم که شما ویندوز سون استفاده می کنید که در غیر این صورت باید نرم افزار رو از طریق دستورات cmd و با توجه به درایوی که توی اون ویندوز نصب شده فراخوانی کنید ( به صورت زیر - فقط برای دوستانی که از ویندوز xp استفاده می کنن در غیر این صورت اگر ویندوز شما سون است احتیاج به این مرحله ندارید )

کد:

\Program Files\maemo\flasher-3.5درایو ویندوز

کد:
    cd %ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5

بعد از نصب maemo flasher هر دو کرنلی که ضمیمه کردم رو توی مسیر نصبی maemo flasher بریزید

مسیر نصب هم درایور ویندوز، Program files و پوشه Maemo flasher است .

حالا توی ویندوز سون ، استارت منو رو باز کنید و در قسمت search بنویسید Maemo

maemo flasher نشون داده میشه که روی اون کلیک راست می کنید و گزینه اول یعنی run as administrator رو می زنید

حالا Maemo Flasher باز میشه . و با توجه به ورژن گوشی یکی از کرنل های زیر رو فلش کنید

اگراز ورژن گوشی اطلاع ندارید و الان هم به علت بالا نیومدن گوشی امکان چک کردن ورژن رو ندارید هر دو کرنل رو فلش کنید تا بالاخره
    با یکی بالا بیاد

توی Maemo flasher دستورات زیر رو به ترتیب بزنید ( از همین جا کپی کنید و توی محیط cmd با کیلیک راست ماوس Past کنید )

برای ورژن pr 1.2

کد:

flasher-3.5.exe -f -b -k omap
    برای ورژن pr 1.3

کد:

flasher-3.5.exe -f -b -k omap2
    و بعد در کمتر از 10 ثانیه کرنل فلش میشه و گوشی بالا خواهد آمد.

هر سوالی بود درخدمت دوستان هستیم

یا علی مدد
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط JAVANMARD : 05-18-2011 در ساعت 01:49 PM
    homan dabaghian likes this.

2. The Following 12 Users Say Thank You to JAVANMARD For This Useful Post:

amirazad (05-27-2011), farzadarian (05-20-2011), genius (05-18-2011), hq0012702031 (02-24-2012), mehdi-1361 (05-18-2011), MiLaD GsM (05-21-2011), Morteza Safakaram (05-21-2011), mosty654 (06-27-2011), shahab001 (05-18-2011), siyatanha (05-18-2011), موبایل شماتیک (05-18-2011), VAHID-MIRZAEI (05-18-2011)

3. تبلیغات
    کاربر معمولی
    Thanks
    97

اما اگه منبع یا نام نویسنده اصلی رو بنویسی ضرری نداره

5. The Following User Says Thank You to shahab001 For This Useful Post:

JAVANMARD (05-19-2011)

6. تبلیغات
    Thanks
    7,393
    My Mood
    Sarbezir

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab001 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    دوست من این تجربه خودم بود که دیروز انجام دادم منبعش هم:talk.maemo.org بود
    حالا اگه جای دیگه ای هم عین مطلب هست لینک بده تا ببینیم
    اگر هم هدف دیگه ای دارید دیگه حسابش جداست
    ویرایش توسط JAVANMARD : 05-18-2011 در ساعت 02:10 PM

8. The Following 3 Users Say Thank You to JAVANMARD For This Useful Post:

shahab001 (05-18-2011), موبایل شماتیک (05-18-2011), VAHID-MIRZAEI (05-18-2011)

9. تبلیغات
    مدیر سابق
    Thanks
    2,920
    My Mood
    Motarez

برنامه های نصبی چی اونا هم پاک نمیشوند؟
    در ضمن با فلش که هارد گوشی پاک نمیشه.

11. The Following User Says Thank You to ASG GSM For This Useful Post:

VAHID-MIRZAEI (05-18-2011)

12. تبلیغات
    Thanks
    7,393
    My Mood
    Sarbezir

نقل قول نوشته اصلی توسط Dead Man [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    برنامه های نصبی چی اونا هم پاک نمیشوند؟
    در ضمن با فلش که هارد گوشی پاک نمیشه.
    ضمن سلام به استاد خودم
    پست اول هم ذکر کردم ، بایتی از اطلاعاتتون پاک نخواهد شد چون فقط کرنل گوشی فلش میشه
    حالا این اطلاعات میتواند نرم افزارها یا بازی ها یا اطلاعات مموری 32 گیگ شما باشد
    ضمنا فلش گوشی ان 900 با دو فایل کمیاین و وانیلا صورت میگیره . فلشی که شما میگید هارد گوشی پاک نمیشه فقط فلش کمباین است
    وقتی فلش وانیلا بزنید هارد گوشی هم پاک خواهد شد
    فلش تنها با فایل کمیاین فلش کاملی نیست و باید هر دو فایل هم کمباین و هم وانیلا مورد استفاده قرار گیرد
    فایل کمباین هم از سرور نوکیا قابل دانلود است

یا علی مدد

14. The Following 2 Users Say Thank You to JAVANMARD For This Useful Post:

shahab001 (05-18-2011), موبایل شماتیک (05-18-2011)

15. تبلیغات
    کاربر معمولی
    Thanks
    97

نقل قول نوشته اصلی توسط javan [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    دوست من این تجربه خودم بود که دیروز انجام دادم منبعش هم:talk.maemo.org بود
    حالا اگه جای دیگه ای هم عین مطلب هست لینک بده تا ببینیم
    اگر هم هدف دیگه ای دارید دیگه حسابش جداست
    اگه تجربه خودت هست تبریک می گم

من اینو چند ماه پیش دیدم که تازه مشکل های دیگه هم بهش اضافه شده.

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

17. تبلیغات
    مدیریت کل سایت موبایل شماتیک آواتار ها
    Thanks
    6,740
    My Mood
    Relax

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab001 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

لطفا قوانین را رعایت کنید و لینک سایتهای دیگر را قرار ندهید .
    در ضمن شما چه مشکلی با این موضوع دارید . اگر کپی کرده که کرده . چی توی ایران رعایت میشه که این یکی بشه . شما مشکل با این موضوع دارید و بجای کمک کردن فقط نشستید تا موردی رو ببینید و سردست بگیرید. شتر رو گم کردید دنبال افسارش میگردید .
    در صورت ادامه دادن بحث اخطار دریافت خواهید کرد.

19. The Following 5 Users Say Thank You to موبایل شماتیک For This Useful Post:

*ALIREZA* (05-18-2011), farhadf_65 (05-19-2011), JAVANMARD (05-18-2011), M-GSM (05-19-2011), mehdi-1361 (05-18-2011)

20. تبلیغات
    Thanks
    7,393
    My Mood
    Sarbezir

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    ببین دوست عزیز ، در این که دانش جدید تولید و اختراع نشده ، شکی نیست

من هم نگفتم که این روش رو خودم اختراع کردم ، خیلی مطالب هست که توی فروم های خارجی هست و کسی هم ممکنه اطلاع نداشته باشه

ولی ، مهم ، همت کردن و به فارسی روان ترجمه کردن این متون هست ، منبع من سایت مرجع این سیستم عامل یعنی Maemo.org هست

لینکی که شما دادین ، لینکی از سایت همسایه هست . در این که دستورات ترمینال و ... مشترک هست شکی نیست

این دستورات توی سایت منبع و مرجع Maemo هم قرار گرفته ، و اشتراک جهانی گذاشته شده . پس باید به سایت همسایه که دستورات رو از اونجا کپی و past کرده تهمت کپی برداری زد ؟

وقتی صحبت از رعایت نکردن حق کپی و رایت میشه که متن عینا کپی گرفته شده باشه

من این مشکل یعنی بالا نیامدن گوشی برام پیش اومد ، در سایت منبع سرچ کردم به راه حل فلش کرنل رسیدم که به صورت انگلیسی بود

پس خودم به فارسی برای خودم ترجمه و استفاده کردم و مشکلم حل شد . برای اینکه دوست دیگه ای هم اگر این مشکل براش پیش اومد بتونه از این راه حل استفاده کنه به همراه توضیح کامل و روان آموزش این مطلب رو ایبنجا قرار دادم

حالا شما حرف از کپی برداری می زنید و لینک منبع دروغین میذارین

ولی به نظر من ، منصفانه نیست چون هیچ وجه تشابهی بین دو آموزش و دو پست زیر پیدا نمیشه

چون پست من این بود :
    رفع مشکل بالا نیامدن n900 بدون فلش کامل !!!!

سلام دوستان
    شاید برای شما هم پیش اومده باشه که گوشی N900 میاد که به لوگوی نوکیا میمونه ویا تند تند ریست می کنه . اینجور موقع ها همه اولین پیشنهاد و راه حلی که دارن اینه که گوشی باید فلش بشه . فلش شدن گوشی هیچ مشکلی نداره ولی مشکل از اونجا شروع میشه که مشتری شما توی حافظه 32 گیگ این گوشی اطلاعات زیادی داره که مورد نیازش هست . به جاهای مختلف هم سر زده و همه بهش گفتن اگر میخوای گوشی درست بشه باید فلش بشه و همه اطلاعات شما هم پاک میشه

اما طبق آموزش امروز می تونید گوشی های N900 که مشکل بالا نیومدن دارن رو بدون فلش کردن و بدون از دست رفتن حتی 1 بایت از اطلاعات ، احیا کنید و گوشی به راحتی بالا بیاد

در این موارد که گوشی تند و تند ریست میشه یا روی لوگوی نوکیا گیر می کنه مشکل فقط به علت لود نشدن یا آسیب دیدن کرنل Omap ( کرنل اصلی نوکیا) است . با فلش کامل
    هم این کرنل مجددا ریخته میشه ولی شما کل اطلاعاتتون رو از دست می دید . ولی تفاوت روشی که بنده میگم با فلش کامل اینه که در این حالت فقط کرنل فلش میشه و اطلاعات و حافظه 32 گیگ شما پاک نمیشه

خوب شروع می کنیم :

توصیه و پیشنهاد من این است که برای این کار فقط و فقط ار ویندوز سون 32 بیت استفاده کنید

ابتدا شما به فلشر اختصاصی این سیستم عامل یعنی Maemo flasher 3.5 نیاز دارین که باید از سرور نوکیا دریافت کنید که من برای راحتی شما ، همین جا ضمیمه می کنم که دانلود کنید

حالا Maemo Flasher رو نصب کنید . این نرم افزار محیط گرافیکی نداره و باید دستورات رو از طریق داس یا همون cmd ویندوز انجام بدید

نگران نباشید کار خیلی ساده ای است .

من فرض رو بر این میذارم که شما ویندوز سون استفاده می کنید که در غیر این صورت باید نرم افزار رو از طریق دستورات cmd و با توجه به درایوی که توی اون ویندوز نصب شده فراخوانی کنید ( به صورت زیر - فقط برای دوستانی که از ویندوز xp استفاده می کنن در غیر این صورت اگر ویندوز شما سون است احتیاج به این مرحله ندارید )

کد:

کد:

بعد از نصب maemo flasher هر دو کرنلی که ضمیمه کردم رو توی مسیر نصبی maemo flasher بریزید

مسیر نصب هم درایور ویندوز، Program files و پوشه Maemo flasher است .

حالا توی ویندوز سون ، استارت منو رو باز کنید و در قسمت search بنویسید Maemo

maemo flasher نشون داده میشه که روی اون کلیک راست می کنید و گزینه اول یعنی run as administrator رو می زنید

حالا Maemo Flasher باز میشه . و با توجه به ورژن گوشی یکی از کرنل های زیر رو فلش کنید

اگراز ورژن گوشی اطلاع ندارید و الان هم به علت بالا نیومدن گوشی امکان چک کردن ورژن رو ندارید هر دو کرنل رو فلش کنید تا بالاخره
    با یکی بالا بیاد

توی Maemo flasher دستورات زیر رو به ترتیب بزنید ( از همین جا کپی کنید و توی محیط cmd با کیلیک راست ماوس Past کنید )

برای ورژن pr 1.2

کد:

برای ورژن pr 1.3

کد:

و بعد در کمتر از 10 ثانیه کرنل فلش میشه و گوشی بالا خواهد آمد.

هر سوالی بود درخدمت دوستان هستیم

یا علی مدد
    و لینکی که شما دادی این :

باسلام.
    جدیدا با آپدیت کرنل پاور جدید در بعضی از مواقع گوشی بالا نمیاد و تو همون لوگوی نوکیا گیر میکنه یا هی ریست میشه.
    این مشکل چطوری به وجود میاد؟
    وقتی کرنل گوشی ناقص یا اشتباه فلش میشه این مشکل به وجود میاد.
    اینجور مواقع باید چیکار کرد؟
    اکثر دوستان وقتی با همچین مشکلی برخورد میکنن سریع میرن سراغ فلش کردن ولی برای رفع این مشکل نیازی به فلش کردن کل گوشی نیست.
    این مشکل تنها با فلش کردن کرنل گوشی برطرف میشه بدون اینکه 1 بیت از اطلاعاتتون کم یا زیاد بشه.

روش زیر کلی میباشد و تو مواردی که گوشی به هر دلیلی بالا نمیاد کاربرد داره

بریم سراغ مراحل فلش کرنل
    1.نصب flasher-3.5
    2.دانلود ایمیج کرنل ، از فایل آپدیت گوشی "COMBINED" هم میشه استفاده کرد
    3.بردن گوشی به حلات فلش مود
    4.فلش کردن کرنل گوشی

شروع :
    1. فلشر 3.5 رو اگه نصب نکردین از ضمیمه دانلود و نصب کنید :

maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.rar

2.ایمیج کرنل رو از ضمیمه دانلود کنید :

برای ورژن PR1.2 :

omap

برای ورژن PR1.3 :

omap2

بعد از دانلود و خارج نمودن از حالت فشرده انتقالش بدین به مسیر زیر :
    كد:

3.فلش کرنل گوشی:
    گوشی رو خاموش کنید . یکطرف کابل یو اس بی رو به سیستم وصل کنید کلید U رو از روی کیبرد گوشی بگیرید و نگه دارین کابل یو اس بی رو به گوشی وصل کنین یکم صبر کنین بعد U رو ول کنید .
    از قسمت ران CMD رو اجرا کنین و دستورات زیر رو بزنید :

كد:

برای ورژن PR1.2

كد:
    برای ورژن PR1.3

كد:
    همین. بعد گوشیتون خودش روشن میشه و بالا میاد بعد میتونید کابل رو جدا کنید.

تو %99 موارد گوشی بالا میاد اگه بالا نیومد (که میاد ) دیگه راهی به جزء فلش کلی ندارین.
    به جز دستورات ترمینال و CMD و فایل های ضمیمه که توسط سایت مرجع به اشتراک جهانی گذاشته شده ، هیچ تشابه دیگه ای وجود نداره که شما من رو متهم می کنی به کپی برداری !

به نظر من بهتره ، یاد بگیریم به جای قرار دادن پست هایی که اساس دلسردی طرف مقابل رو فراهم می کنه ، پست های سازنده بدیم . پست هایی بدیم که گره از کار کسی باز کنه
    ویرایش توسط JAVANMARD : 05-18-2011 در ساعت 05:44 PM

22. The Following 7 Users Say Thank You to JAVANMARD For This Useful Post:

*ALIREZA* (05-18-2011), farhadf_65 (05-19-2011), laser-1 (05-18-2011), ma_gsm (05-18-2011), mehdi-1361 (05-18-2011), Mobile Data (05-18-2011), موبایل شماتیک (05-18-2011)

23. تبلیغات
    کاربر نیمه فعال rezvan آواتار ها
    Thanks
    429
    My Mood
    Konjkav

دوست عزيز اينجا ميهن جي اي ام هست لطفا از ارسالهاي بيجا حودداري كنيد

25. The Following User Says Thank You to rezvan For This Useful Post:

JAVANMARD (05-19-2011)

26. تبلیغات
    مدیر ویژه
    Thanks
    1,329
    My Mood
    Khoonsard

نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    دوست عزيز اينجا ميهن جي اي ام هست لطفا از ارسالهاي بيجا حودداري كنيد
    سلام دوستان عزیز لطفا پست را به حاشیه نکشید واز دادن اینجور پست ها خوداری کنید وگرنه پست اسپم تلقی شده وحذف خواهد شد
    موفق باشید
    چارلي چاپلين به دخترش: تا وقتي قلب عريان كسي را نديدي بدن عريانت را نشانش نده! هيچ گاه چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگه دار اگر هم يه روزي خواستي كسي را در قلبت جاي دهي سعي كن كه فقط يك نفر باشد به او بگو كه تو را بيش تر از خودم وكمتر از خدا دوست دارم زيرا كه به خدا اعتقاد دارم وبه تو نياز دارم

28. The Following 2 Users Say Thank You to laser-1 For This Useful Post:

JAVANMARD (05-19-2011), موبایل شماتیک (05-19-2011)

29. تبلیغات

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین