با سلام گوشی 3110 کنتاک سرویس شده و مشتری میگه نه ضربه خاصی و نه آبخورده.
کارهای انجام شده:
1- سرویس کامل برد
2- فلش
3- ریبال uem , و آی سی فلش
4- مدار آنتن آبخوردگی داشت سرویس کامل انجام شد و ریبال شد.
با سلام گوشی 3110 کنتاک سرویس شده و مشتری میگه نه ضربه خاصی و نه آبخورده.
کارهای انجام شده:
1- سرویس کامل برد
2- فلش
3- ریبال uem , و آی سی فلش
4- مدار آنتن آبخوردگی داشت سرویس کامل انجام شد و ریبال شد.
با سلام
دوست عزیز به محض روشن شدن کنتاک سرویس میزنه یا اینکه بعداز استارت اپ اولیه کنتاک می شه لطف کنید اینفو از گوشی قرار بدید ترجیحا با mx
بعداز پاور بدون اینکه ویبره بزنه کنتاک سرویس میشه
سلام
کامل برد را هیت ملایم بده .
احتمال خيلي زياد سخت افزار هست اما واسه اطمينان لاگ اسگن با اميكس رو قرار دهيد
با تشكر
MiLaD GsM (05-10-2011)
دوست عزیز کانکتور باطری رو تعویض کن.با یه باطری پر اصلی چک کن. در ضمن سوکت ال سی دی و خود ال سی دی رو نیز چک کن.![]()
MiLaD GsM (05-10-2011)
دوستان لطفا تا اعلام نتيجه كاربر از دادن پست خودداري نماييد
با تشكر
GSM@SERVER (05-10-2011)
نوشته اصلی توسط ایلیا [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
سلام
دوست عزیز از راهنمایی ممنون .
ولی بهتره توجه به تاریخ ایجاد تایپیک کنید .
سلام ممنون دوست عزیز از توجهتان دوستان عزیز لطفا پست نگذارید پست های گذاشته شده پست اسپم تلقی شده وحذف میگردندنوشته اصلی توسط Dr.D [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
موفق باشید
چارلي چاپلين به دخترش: تا وقتي قلب عريان كسي را نديدي بدن عريانت را نشانش نده! هيچ گاه چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگه دار اگر هم يه روزي خواستي كسي را در قلبت جاي دهي سعي كن كه فقط يك نفر باشد به او بگو كه تو را بيش تر از خودم وكمتر از خدا دوست دارم زيرا كه به خدا اعتقاد دارم وبه تو نياز دارم
سلام به عزیز انجمننوشته اصلی توسط abbas_rezai_38 [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
در چنین سری ، گوشی که شما فرمودید 3110 کلاسیک آی سی uem نیست بلکه retu می باشد
در مورد کنتاکت سرویس باید لاگ اینفو و چک را توسط ام ایکس قرار دهید تا بررسی شودگوشی 3110 کنتاک سرویس شده و مشتری میگه نه ضربه خاصی و نه آبخورده.